Høst

16 okt

Nå begynner det for alvor å bli høst her. Frem til nå har det vært litt blader som har falt fra trærne her og der, men fortsatt vært god temperatur å ha på seg t-skjorte i (pluss shorts og flipflops for amerikanerne), men nå snakker vi skjerf og jakke på vei til timene. Det er bare 4 minutter å gå for å komme seg til forelesning da, så det er ikke så mye å klage på. Og så fikk jeg verdens fineste strikkede genser av mamma til bursdagen min, så skal slippe å fryse her borte 😀 Jeg har forresten gått med på å dra ut i et litt utypisk antrekk for min del på roomien min sin bursdag: Jeans og tie-dye genser. Et av målene hennes for dette semesteret er nemlig å få meg inn i noe med tie-dye mønster, og jeg bestemte meg for å oppfylle dette siden hun tross alt fyller 21. Det andre målet hennes er å få meg til å gå til timen i joggebukse, men det skjer ikke. Jeg har bevisst ikke tatt med meg eller kjøpt noe sånt her, fordi det er så utrolig lett å få en altfor slækk stil når man lever, spiser og går på skole på samme sted. Da er det lett å tenke at det ikke er verdt å faktisk ta på seg ordentlige klær for å gå ut døren. Men jeg tenker litt motsatt, at jeg IKKE skal la meg påvirke av alle de slække amerikanerne rundt meg. Vi får se. Det er noen som har sterke spådommer om at jeg kommer til å ha kjempestygg stil når jeg kommer hjem, så jeg skal prøve å ikke la den personen få rett.

I dag har vi vært på kino og sett «The social network», skikkelig bra film som anbefales alle. Jeg hadde ikke sett film siden jeg kom hit til USA, så det var veldig gøy. Det er ikke akkurat det man prioriterer når man har mye å gjøre, og jeg har ikke egentlig tilgang på noe TV med DVD-spiller. Det er litt dumt, for det koster en dollar å leie film nede på butikken her.

Kinoen i Indiana er ikke akkurat topp moderne, eller den mest besøkte i landet. Setene er noe hullete, og når lyden på filmen var lav hørtes det ut som den kom fra et annet rom, på en måte. Men det beste var da vi kjøpte billetter, og jeg spurte om vi kunne få seter ved siden av hverandre. Hun bak disken så bare dumt på meg, og jeg skjønte at de ikke har nummererte seter. De sjekket ikke en gang billetten da vi gikk inn i salen, ingen stod der så alle kunne i teorien bare gå rett inn. Prisen var 9 dollar, rundt en femtilapp, så skal ikke klage på noe når det er under halv pris av hjemme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: