Thanksgiving

14 okt

I november har vi en ukes ferie fordi amerikanerne feirer sin viktigste høytid, høsttakkefesten. Planen vår for Thanksgiving er ikke å putte i oss kilovis med kalkun og pumpkin pie, men å putte fire jenter i en bil, kjøre i 20 timer ned langs kysten og komme oss til Florida. Vi har planer å komme hit:

Bahamas! I tillegg blir det Miami og Orlando, med Disneyworld og hele pakka. Vi sitter på Starbucks nå og planlegger og alle er ganske gira. GØY! Vi skal møte en gjeng med guttene der nede så det blir party med den europeiske gjengen vår..

 

Dette blir en fin avveksling fra mitt nye hjem for tiden som er biblioteket her på skolen, begynner å bli ganske lei av å se innsiden av den bygningen og kjenne lukten av gamle bøker. Jeg har hatt to mindre eksamener denne uken, og de gikk ganske bra. Men merker at jeg trenger å sove, selv om det ikke virker som det kommer til å bli så mye tid til det fremover heller. Nye lekser, prøver og prosjekter kommer løpende mot meg hver eneste dag, og det hjelper ikke å gjemme seg..!

 

I helgen skal jeg sannsynligvis på kino og se den nye Facebook-filmen, og så skal vi en tur til Washington DC. Reise 6 om morgenen og komme hjem midt på natten, men det blir gøy å se hovedstaden.

 

Tilbake til planlegging! Vi bestiller oss Bahamas-cruise i dette øyeblikk, så nå forsvinner det litt penger fra kontoen her. Lånekassen, thank you very much 😀

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: