Homecoming

10 okt

Da har jeg mer eller mindre overlevd min første Homecoming her i USA. Det har vært en eneste stor fest siden torsdag kveld, for å oppsummere det, og ingen er i spesielt god form i dag.

Dette er homecoming t-skjorta mi, syns den var ganske morsom. Cage dancing er ganske lokal, for på Wolfies som er vår faste hangout, er det to bur over dansegulvet som man kan danse inni. Eller utenfor, men det liker ikke vaktene så godt tydeligvis, så de kaster deg ut. Skjønner ikke hvorfor.

Andre morsomme homecoming t-skjorter jeg har sett, inkluderer «IUP: Where the BAC is higher than the GPA» (Hvor promillen er høyere enn karakterene) og «If you think things get wild at the Jersey Shore, you have not been to IUP homecoming». Jeg så også en der det stod «IUP Homecoming: Like explaining sex to a virgin», uten at jeg skjønte helt hva det betydde. Anyone?

Jason Derulo-konserten var en spesiell opplevelse. Det er ikke en konsert jeg ville gått på i Norge sannsynligvis, men vi fikk billettene til en femtilapp og det er jo moro at kjente artister faktisk kommer til dette lille stedet. Men Derulo har sånn omtrent tre kjente sanger som folk faktisk kan. Disse tre sang han helt i starten av konserten, sånn at masse folk dro sånn halveis i konserten. Det hadde nok også noe å gjøre med at det var to oppvarmingsnumre, og to timer å vente på denne karen.. Jeg mener, han er ikke såå stor stjerne, og jeg må si han tøyde tålmodigheten vår ganske mye der.

Men uansett, han gjorde seg ferdig med hitsene sine alt for fort, og hva gjør man da? Man synger litt Michael Jackson, man tar opp en stakkars jente på scenen og gnir seg mot henne, og man river i stykker skjorta si og kaster den til publikum, tydeligvis. Så synger man to av de samme sangene om igjen, bare på en litt annen måte. Godt gjort, Jason! Men uansett, det var gøy med konsert.. Resten av fredags kvelden gikk med til å stå i kø og spise pita, men vi tok det ganske rolig for å være klare for lørdagen.

9 om morran: Den første ølen! Heldigvis smaker det ingenting av Bud Light, så det gikk ganske greit. Hadde vært verre med ordentlig øl tror jeg.

Torstein og Martin henter mat til oss. De bare: Maten var heelt gratis! Fant ut senere at det kostet 3 dollar. Ingen dårlig samvittighet riktignok, vi legger igjen mer enn nok penger på dette stedet ellers.

På vei inn til Kegs and Eggs.. Ikke noe særlig trøtte, liksom, etter å ha satt på alarmen klokka 8. For å dra på Wolfies og delta i lokale tradisjoner.

 

 

Etter en flott frokost var det tid for parade i Philadelphia street, hovedgata her..

We ❤ Marching bands

Det ble ekstremt varmt i sola!

Jeg fikk meg en ny venn

Maja fikk seg et flott smykke som til og med matchet kjolen hennes

 

Homecoming inkluderer alltid en fotballkamp, og vi måtte jo få med oss denne. Jeg skjønner fortsatt ikke reglene, men satt og solte meg på tribunen,

og fikk meg enda noen nye venner.

Resten av dagen og kvelden har jeg ikke dokumentert i like stor grad, men det er kanskje like greit.

 

Nå skal jeg finne ut om Maja er våken så vi kan lese til midterms på tirsdag. Hvem fant ut at midterms skulle være uken etter homecoming? Ikke noen som var spesielt lure. Og særlig når den onde læreren flyttet prøven fra torsdag til tirsdag. Det er vel bare å sette igang, 350 sider.

 

See ya

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: